Besviken

Så besviken på mig själv, vet inte vad jag ska göra. Eller jo, det vet jag. Igentligen
Tumblr_lkh6iexxyh1qgjo83o1_500_large

Dålig uppdatering, men jag bryr mig inte.

Funderar på att byta blogg. Håller på med en ny iallafall, än så länge är den lösenordsskyddad men snart så. Kanske.

Hur lägger man upp bilder från mobilen?

Hej alla! Tänkte berätta lite om min dag nu om ingen har något emot det. I morse åkte jag till skolan hämta mina skolböcker.. Sen åkte jag iväg till Operan för repetition, kul! :) var där till halv 3. Sen gick jag och köpte presenter till mamma för hon har fyllt år! Jaha, det var min dag (snacka om dåligt inlägg) Har gjort lite matte på eftermiddagen och snart ska jag titta på Desperate Houswives (mys!) Ha en fortsatt trevlig kväll :) Ps. Ifall det är någon som vet hur man lägger upp bilder på sin blogg från en iPhone får den gärna lämna en kommentar om hur man gör! :Puss

Cajsa


Klicka på en bild så kommer du till hennes blogg.

Dreams dreams.. don't fly away

5649040769_6dfb776723_z_large
We♥it

Weheartit♥

5512184111_13a8a745e2_z_large
5649657314_d857b536cd_z_large
5512177945_b158fc4dbc_z_large
Kramisar Addi


Svar om Schweiz :)

Julia: Nice! :) Var i Schweiz är du?

Svar: I Verbier! Fast nu har min familj bilat bort till Italien. Kram! ♥

Pasqua

Glad posk allihopa!! Ar i Italien jusst nu ifall ni undrar :)
Bouna Pasqua = Glad posk po italienska

Hoppas hoppas hoppas..

Hej, ok blogga ar inte soo trakigt..
Hoppas nu att min design funkar! (Eller den som jag ladade ner rattare sagt..)

Kramisar Addi

Hej jag bloggar aldrig!

Det ar sant, inge kul ar det heller..


Schweiz :)

Hej alla fem som läst min blogg idag..! Just nu är Jag i Schweiz och hälsar po min pappa♥ Idag köpte jag denna eftertraktande longklänning fron H&M och ett par solbrillor, asnöjd :D Men där emot var jag hos frissören och klippte topparna, eller rättare sagt klippte hon typ 4 cm!!!!!! >( Aja.. jag ser väll helt ok ut :P Ville bara skriva det.

Schweiz.jpg

 

Kramisar



Snaart..

Ska jag göra världens bästa design.. Nice va?
hahahahaha kunde inte rå för det :')♥
Puss och god natt


påsklov :D :D :D !

Hej alla! Äntligen är det påsklov!!! :D Haft mkt i skolan så det är drf jag inte bloggat så mkt, sorry! Men i tisdags var jag och mamma och shoppa lite. Så här kommer några bilder på det.
Klänning BikBok typ 149 kr.
Jeans Weekday 200 kr? :O
Köpte en rit bok (hahah!) och två par andra jeans som såg nästan likadana och en koffta plus kavaj på FlashWomen! Hittade inga andra bilder :|
Ha ett fortsatt trevligt påsklov!

Puss

100 inlägg!! :D

Detta är mitt hundrade inlägg och jag hoppas jag lär skriva några hundra till! ;) <3



Måndag

Hej de få som läser min blogg! (Hahah idag har jag haft 23 unika besökare så..)
Men jag får väll skylla mig själv om jag skriver så sällan! Idag hade jag flickkör och skola, tråkmåndag typ :P Röstade också på typ "årets barnbok 2011" trååk! Men efter skolan var jag och Amanda och Anna på skolgården och spela pingis, sen gick vi till tegnélunden. Vi satt och snacka på n bänk där..  Sen kom Kvants och Hannes så gick Amanda så gungade vi fyra som var kvar, haha!

Förlåt..

..för att jag inte skrivit sen i onsdags.. Hej föresten :P Idag gick jag och mamma en promenad runt djurgården. Sen gick vi hem och sen ut igen på stan! Tyvärr kom inget nytt hem.. ;(
Fottade Cajsa i torsdags :) Det blev sådär för det blåste så sjuukt mycket! Och sen han vi inte fotta alls länge för jag skulle ha en liten konsert med fina flickkören på Gran Hotel! ;) Det var också nice. Sen på fredagen.. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde, haha! Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen jag påbörjade i morse ; Harry Potter and goblet on fire, awesome.
Puss
Amanda♥

Flickkör

Hej! Idag hade jag flickkör, skola. typ slöjd och jympa, kul.. och juste vi hade jue matteprov idag :O de gick väll bra..tror jag ;(
På slöjden syr jag en väska, snart klar!! :D
Hahah ok, sämsta inlägget men jag bryr mig ej :P
Ha ett fortsatt trevligt liv
Cajsa

Ni kollar väll? ;)

ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!!♥
Tisdagar 21.00 :love:

"Rubrik"

Jag vet. AWESOME RUBRIK HUH???!!! Hej på er föresten! :) Idag hade jag skola, sen gick jag hem och plugga inför provräkningen imorrn, gaah!! Hursomhelst, idag på bilden skulle vi måla påskägg haha! Blev fnöjd med mitt faktisk. Nästa måndag så ska jag fotta Cajsa igen, tjuhuu! :D Tänker inte säga mer, eller ok. Vi ska vara i Tegnérlunden iaf.. ;) Snart ska jag äta, dusha och öva cello! Puss på er :love:

GOD NIGHT

Sleep tight. xx/Addi
Fina vennen Cajsi♥

Cajsa cajsa cajsa!

Bakom kameran: Addi Bjäringer (jag)
Framför kameran: Cajsa Jonsson,www.tennisc.blogg.se
Kommentera gärna om du tycker bilderna blev bra! :)

Puss Addi

My day

Hej på er :) Idag är jag 7kt trött!! Kanske för att jag sov ca 3 h inatt...? Haha det var fåglar som kvitttrade utamför mitt fönster från 01.00-04.30 -.- så typ hela den tiden låg jag vaken..
What ever, jag lever iaf! ;)
Hursomhelst så hade jag skola och flickkör idag as usual. Efter skolan fotta jag Cajsa, Julia och Amanda! Blev jättenöjd med bilderna :D (lägger upp dom sen) speciellt Cajsa!! Fast alla tre var ju jättebra.
Nu ska jag lägga upp bilderna och sen ska jag plugga, sen ska jag väll göra lite middag till lilla mig och sen är det bums i säng! (Nej jusste.. måste ju öva cello också.. -.-)
Ciao babies! ♥

Snart går jag och lägger mig..

Så nu säger jag: GOD NATT!



Tack! :) :love:

KommentarTid
Madeleine om Addis favv's ^^♥:
Cool klock-ring! :)
IP: 80.216.86.245
03 April, 20:20

Gårdagens inköp!

Tröja från Zara 149 svenska riksdaler
Typ chinos, också Zara 299 kr ;)
(Vet, APDÅLIG bild)
Ock så dagen outfit ;)
Hoodie: Usa
Linne: (som inte synns) Björn borg
byxor: lindex
Puss

Prinsessa

Hej på er..! :)
Idag har jag städat här hemma, övat cello, planera självporträtt åt april-månad! kan ni gissa vad det blir?? Snart får ni allt veta! Nej men jag kan faktiskt inte riktigt bestämma mig! Har gjort lite olika varianter nu eftermiddagen så får vi se sen vilken som kommer upp på bloggen! ;)
Jo, nu till vad rubriken betyder. Jag och mamma såg nyss en film, Prinsessa hette den. Jättebra film som jag rekommenderar, men ganska sorglig faktiskt ;(
Men vi hörs senare! Puss

Sing a happy melodi


Addis favv's ^^♥


Ring från acezorize (stavning?) i London 12 pund
Elefant-halsband från Alex ;)
Klock-ring från accezorize (?) i London typ 10 pund!
Mitt älskade gossedjur, Teddy FAO <3
Puuss

Novell - Kolibrin

Jag sprang genom korridorerna på Sofia Hemmet. Solen sipprade genom gardinerna. Det var vår, snart sommar faktiskt. De flesta gick runt i parken och åt mjukglass, men jag hade efter nästan varje skoldag rusat raka vägen hit. Här ligger min mormor i ett av rummen, hon har cancer. Och hon ligger och väntar på att få opereras.

Den här dagen är jag sen, jag hade lovat att komma klockan tre. Nu var klockan snart fyra, tänk om något hade hänt. Tänk om hon är jätteorolig.

Men när jag kommer in i rummet ligger mormor i sittande ställning, och läser en bok precis som vanligt. Ingenting ovanligt har hänt. Mormor ser blek ut, hon har vitt hår som står ut åt alla håll, den där gröna koftan som hon haft ända sen jag var liten har hon på sig.

-   Hej Luna! säger mormor. Luna, det är jag.

-   Hej mormor. svarar jag och försöker le så gott det går.

Hon frågar mig om hur det är skolan, och hemma. Hur mamma mår och hur morfar mår.

-   Morfar har väll lite svårt med matlagningen. säger jag.

-   Men hur mår du?

Mormor svarar att allt är jättebra. Det tror jag inte på.. Hon flämtar då och då för att hon har så ont.

Hon pratar på om sina böcker hon läser, och att jag borde läsa lite oftare. När klockan är halv sex säger en sjuksköterska att Antonia måste vila och att jag måste gå hem. Antonia, det är min cancersjuka mormor.

 

Telefonen ringer, displayen visar att det är mamma. Jag svarar.

-   Hej gumman. säger hon trött. Hur går det hemma?

-   Bara bra. Jag håller på med middagen och sen gör jag läxorna. svarar jag.

Samtalet blir inte längre än så,vi avslutar med varsitt ”hejdå” sen lägger jag på. Grönsakerna jag höll på att steka lägger jag tillbaka i frysen. Jag orkar inte. Jag går och lägger mig.

 

Klockan är halv åtta när jag vaknar. Jag hinner bara klä på mig innan jag måste skynda mig till skolan.

I skolan har jag ingen, eller jo. Anna har jag. Anna är  lång och smal, ganska brunbränd och har kort tulpan-hår. Tulpan-hår är en lila nyans, en gång skull Anna färga håret mörkbrunt. Men hon råkade köpa fel hårfärg utan att märka det men hon beslöt sig för att behålla den färgen.

- Vadårå?! Är det inte jättesnyggt säger hon med en viss ironi i rösten.

Dagen går.  Vi hinner ha matte, svenska och SO innan lunchen. Efter lunchen har vi kemi, sen är skoldagen slut.    När jag sitter på fyrans buss mot Sofia Hemmet tittar jag ut genom fönstret, först hoppar jag till. Men sen ser jag, en fågel tittar rakt på mig. Men det är inte vilken fågel som helst, den är liten, sällsynt och snabb.

Det är en kolibri. Jag hinner inte ens märka att jag missat min hållplats förens fågeln är försvunnen, så jag får gå från Musikhögskolan vilket tar tio minuter extra. Men det gör mig ingenting. När jag är framme går jag igenom glasdörrarna och går vant genom korridoren. Jag hör någon ropa efter mig,                                                                                  Hej Luna! det är sjuksköterskan Magdalena.

- Är du här för att besöka Antonia? frågar hon.

Jag svarar ja.

- Åh, Antonia påbörjade första operationen i morse, visste du inte det? frågar hon fågelaktigt samtidigt som hon ler.

Jag vet inte hur jag ska reagera, ska jag gråta? Ska jag skratta? Ska jag skrika?

- VARFÖR RINGDE NI MIG INTE?! Skriker jag till Magdalena.

-  Ja.. det var inte meningen att du skulle..

- HUR TÄNKER NI  IGENTLIGEN?! DU STÅR HÄR OCH SÄGER ATT HON HAR OPERERATS SEN I MORSE, TÄNK OM HON DÖR?! Nu riktades alla ögon i korridoren på oss. Men Magdalena fortsätter:

- Luna, nu tycker jag att vi tar och lugnar ner oss lite..

- Hur stor risk är det att hon dör? säger jag argt och förtvivlat.

- Luna, jag föreslår att du går hem så ringer vi dig när vi vet mera.

- Jag ställde dig en fråga Magdalena, kan du svara på den, tack?

- Ok.. Ungefär 75% av alla som genomgår en sån här  operationen dör. Sa hon

Nu kunde jag varken se eller tänka klart. Den enda tanke som slog mig var:

Jag måste ta mig härifrån.

Jag flyr ut samma väg som jag kom in från, sen springer jag rakt ut i gatan. Bilarna tutar villt och jag håller nästan på att bli påkörd på stora Valhallavägen där jag står.

Jag ser mig omkring. Dom glada människorna går i solen och äter mjuk-glass  precis som alla andra gör i mitten av maj. Jag vet inte ifall dom är glada  på riktigt, men dom ser glada ut i alla fall. Jag går på Stockholms gator. Jag vet inte varför, men det känns bra. Några timmar senare ringer telefonen. Ännu en gång är det mamma som vill något, jag svarar.

-       Hallå?

-       Hej gumman, var är du någonstans?

-       Var tror du? Frågar jag surt

-       Hos mormor antar jag? Säger hon frågande.

-       Visste du?

-       Det klart jag visste att hon skulle opereras! Annars skulle hon aldrig fått göra det.

Ännu en gång står det still i huvet. Har alla vetat om det? Alla utom jag alltså? Det är helt sjukt. Att ingen tänkt på att jag kanske också ville vara medveten om vad som händer. Jag är så arg på mamma att jag lägger på och slänger telefonen i backen. Den går sönder i tre delar, jag låter den ligga kvar där. För jag faller. Allting är bara så himla jobbigt tänker jag, samtidigt som tårarna rinner ner för mina kinder. Jag kryper ihop till en boll på den hårda asfalten, jag vill bara försvinna.

Men bara efter några minuter känns det som att blodet börjar cirkulera i kroppen igen och jag börjar ta igen krafterna. Tänk, om det är 75% risk att Antonia dör är det samtidigt 25% säkert att hon kommer överleva! Jag reser mig lite för hastigt upp i min iver på att komma till tillbaks till Sofia Hemmet. Jag springer upp för Odengatan, förbi Tekniska Högskolan och Stadion. Efter några kvarter ser jag den stora tegelbyggnaden bakom träden.

Två minuter senare har jag passerat en hel rad rum och korridorer och är framme vid mormors rum. Men mormor är inte där, och sängen är bäddad. Det ser ut som om att mormor aldrig ens varit där. Krya-på-dig-korten som stod på bordet är undanplockade, liljekonvaljerna och vasen dom stod i finns inte heller där. Det är som om hon aldrig funnits.

Men på den bäddade sängen ligger ett brev, det står Luna Viola Clareaus på det. Brevet var till mig. Med darriga händer och ett hjärta i halsgropen öppnar jag försiktigt brevet, och börjar läsa:

 

2 april 2011

 

Kära Luna,

I det här brevet vill jag säga tack. Tack för de långa eftermiddagarna i rum 118. Tack för att du lyssnat på mig när ingen annat har velat eller orkat.

Tack för att du är och har varit det bästa barnbarn man kan någonsin tänka sig eller få!

Mer vill jag inte läsa. Jag får svårt att andas. Hon är borta. Innan allt blir mörkt ser jag en skymt av kolibrin borta vid fönstret.

 

När jag vaknar ligger jag i min säng, hemma på Roslagsgatan.. Det svider i ögonen, och det känns som om det vore svullna. Jag reser mig långsamt upp ur sängen och går ut till köket. Brevet ligger på köksbordet. Jag öppnar det och läser hela den här gången

 

2 april 2011

 

Kära Luna,

I det här brevet vill jag säga tack. Tack för de långa eftermiddagarna i rum 118. Tack för att du lyssnat på mig när ingen annat har velat eller orkat.

Tack för att du är och har varit det bästa barnbarn man kan någonsin tänka sig eller få! Var duktig i skolan, ta hand om mamma och morfar och glöm inte att vara en god person!

Var modig och var stark! Men tänk på att det finns många faror i livet. Jag vet att du kommer klara dig och allt annat. Men jag vill ändå påminna dig om det en sista gång.

En sista sak, ifall du undrar eller är orolig över något kommer kolibrin alltid  vaka över dig.

Kram mormor Antonia

 

Och med ens hörde jag ett surr borta från fönstret. Och där var den. Den vackra kolibrin.

Novellen till skolan. Hoppas ni gillar/gillade den!

Puss Addi

Jag älskar te :love:

Nu är jag inne på min fjärde kopp te idag. Jag älskar te verkligen!!! Så sjukt gott och..varmt och mysigt ♥
Så härmed får drycken te en stor fet HISS!



Ääälska ♥

Föresten! Jag och mammi var ju ute och shoppa lite, så jag lägger upp bilder sen :)
puss

Är den här bra??

IMG_0247.JPG om inte det finns någon bild så undrar jag om hungerspelen av Suzanne Collins är bra, jag vet att ingen kommer göra det men ändå, snäälla komentera om den är bra/dålig haha!

BOHEMIAN DELUXE BY H&M♥♥

Jag och mammsen ska antagligen ut och shoppa lite idag! Så vi får hoppas på att något av det här ska hängas in i garderoben sen ;) ♥
Och efter det tror jag att jag ska träffa lite människor i Saltis.. :O
puss

Friday i'm in ♥ (Y)

Tjuhuu! Idag är det fredag :)
Idag gick jag till skolan, skrevpå min novell och skrev ett prov. jag var så förkyld så jag gick hem sen :P sen har jag chillat med min bok (harry potter och fenixorden) druckit te och skrivit klart min novell, så..
Ha e fortsatt trevlig fredagkväll!
Addi

RSS 2.0